Jekkers en Jeroen zijn eruit

Na 16 try outs zijn Jekkers en Jeroen eruit hoe de voorstelling moet zijn. Het was flink schrappen; er was materiaal voor ruim drie, ja 3!, uur.
Het programma, met de titel “Als we zo vrij mogen zijn”, is nu ongeveer één uur en een kwartier vóór en één uur en een kwartier na de pauze en telt zeker zo’n zestien nieuwe liedjes.
Ter verhoging van de feestvreugde is er tevens besloten om in het theaterseizoen 2015-2016 in grote zalen in heel Nederland te gaan spelen. Er staan zo’n 80 voorstellingen in de planning. Binnenkort zal een voorlopige speellijst op deze website gepubliceerd worden.

6 Reacties op “Jekkers en Jeroen zijn eruit”

 1. Margriet

  Zo blij dat wij de tweede try out hebben gezien. De volle 3 uur geweldig genoten van beide mannen!

 2. annemiek

  Yeahhhh…. nu reizen we er letterlijk het hele land voor door. Kunnen we het misschien volgend jaar wel hier in de buurt zien.

 3. shar

  Komen jullie ook naar Delft (De Veste). Graag!

 4. shar

  Ik zie nu dat jullie 30 april Delft aandoen, maar er zijn geen kaarten meer. Ik zeg een extra voorstelling inplannen. Graag.

 5. Babet

  Kan niet wachten!

 6. Gaby

  Als ik zo vrij mag zijn…het geduld van uw lief trouw publiek wordt nagelbijtend op de proef gesteld. De pretlijst 2015-2016 komt………..binnenkort, binnenkort……..?

Reageren is niet mogelijk.