Hoewel Harrie en ik nu al bijna een jaar staan te spelen in stampvolle en grote tot zeer grote zalen en je dus zou denken dat de koek zo langzamerhand op zou zijn, is er nog altijd zeer veel vraag naar kaartjes voor onze voorstelling “ Als we zo vrij mogen zijn “.

Voor mij persoonlijk is dit succes een geheel nieuwe ervaring, zoals jullie zullen begrijpen.
Ik bedoel: ik heb over succes niets te klagen gehad (al geldt ook in dit geval: waar een wil is, is een weg…) maar dit is toch wel even geheel andere koek.

Om aan de vraag te voldoen, en uiteraard omdat we er veel plezier aan beleven, hebben Harrie en ik besloten om aan onze tournee nog een staartje toe te voegen. Vanaf half September tot eind December spelen we nog een dikke 40 keer, overal in het land.

De speellijst vind je onder “Van Merwijk Speelt” – je hoeft alleen maar even aan te klikken en je komt op de site van je favoriete theater, heb ik me laten vertellen.
Na afloop komen Harrie en ik altijd naar de foyer en is er gelegenheid om je bewondering te uiten. Gal spuwen mag ook, maar doe dat liever hier op de site,

groet,
Jeroen